Ongevulde koolbroodjes bakken - glutenvrij

Ongevulde koolbroodjes bakken – glutenvrij

Probeer deze koolhydraatgestookte koolbroodje zonder koolhydraten als je geen tijd hebt om individuele koolrollen te maken. Een geweldige maaltijd om te delen met familie en vrienden!

Nadat ik Miracle Rice had ontdekt, vroeg ik me af hoe het zou werken in een recept met koolrolletjes of gevulde pepers. Nou, ik heb de laatste tijd niet veel tijd gehad om te koken, dus deze recepten hebben op een laag pitje gestaan. Maar ik had de tijd om een ​​koolhydraatarm koolroller bakrecept afgelopen weekend uit te proberen.

Voor mij zijn de shiratake rijststukken flauw genoeg om een ​​goede vervanging voor witte rijst te zijn. Het grote verschil is dat ze niet de kleverige textuur krijgen die vaak nodig is om dingen bij elkaar te houden.

Je hebt misschien mijn shiratake rijstpap recept gezien. Dat was het eerste dat ik maakte na het kopen van mijn Miracle Rice. De plakkerigheid van echte rijst is niet nodig in dat recept en het bleek een geweldige low carb-sub voor het echte werk.

Het vullen van koolrolletjes bindt gewoonlijk samen uit de rijst. Dat krijg je niet met shiratake-rijst. In plaats daarvan moeten de koolbladeren alles erin houden. Omdat het veel tijd kost om de vulling in gekookte koolbladeren te doen, heb ik deze niet-gevulde koolbroodbak in plaats daarvan gemaakt.

Ik had een koolkop die een paar weken in mijn koelkast in de kelder zat. Mijn ouders hebben een zak met koolhydraatarm voedsel afgezet die mijn moeder bij de mobiele pantry in de stad had opgehaald. Ik kom zeker niet in aanmerking voor het gratis aangeboden eten, maar het helpt mensen met een lager inkomen, net als degenen die al een tijdje met pensioen zijn op een vast inkomen zoals mijn ouders.

De bladeren van de kool waren best lastig om los te laten, dus het is maar goed dat ik ze niet voor rollen probeerde te gebruiken! Ze braken in stukken toen ik ze eruit trok. Dit maakte ze perfect voor en onvervulde kool bak bak recept!

Je hebt niet veel tijd nodig om dit gerecht samen te gooien. En omdat ik low carb-voedsel voor één kook, maakt het genoeg om me de hele week te voeden. Mijn drie jaar oude deed het een poging en eindigde het hebben voor een diner met mij één nacht. Ze is behoorlijk kieskeurig, dus ik was blij te zien dat ze deze ongebakken koolbrood bak lekker vond. Ik zal het opnieuw op het menu moeten zetten!

Ik wist niet zeker hoe klein stukjes om de kool te snijden bladeren. De koolstukjes zijn wel een beetje groot geworden om te eten, dus ik zal er zeker van zijn dat ze de volgende keer in meer hapklare stukjes snijden. Het kan zelfs leuk zijn om ze in dunne reepjes te hakken, zoals noedels.

Dit is een van die recepten die vrij moeilijk te verknoeien is. Er is veel ruimte voor het aanpassen van de kruiden om ook te passen.

Ik heb nog nooit koolrolletjes gemaakt, maar ik heb gezien hoe mijn schoonmoeder ze in het verleden maakte. Het lijkt veel werk als het slechts een gerecht is dat je maakt voor een koolhydraatarme maaltijd die elke dag laag is.

Verwacht niet dat dingen goed bij elkaar blijven in deze ongeschikte koolbroodbak. In tegenstelling tot het vullen van gewone koolrollen is de Miracle Rice niet plakkerig genoeg om de ingrediënten aan elkaar te binden.

Ik vond dit een geruststellende maaltijd, vooral omdat we de afgelopen week wat koel regenweer hadden meegemaakt. Godzijdank dat de laatste dagen eindelijk zijn opgewarmd tot bijna de zomer zoals het weer. Ik ben zo klaar met de kou!

Ik hoop dat je deze deze eens kunt proberen. Het zou een leuk gerecht zijn voor potluck borrels. En je zou het kunnen slow koken in een pot en het tijdens het feest warm houden als je toegang hebt tot een stopcontact.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: