Ons verblijf in The Ritz Carlton Laguna Niguel en het diner in Raya - Mynutritionalpal.com

Ons verblijf in The Ritz Carlton Laguna Niguel en diner in Raya

Boven vijf afbeeldingen met dank aan het Ritz Carlton

Waar verblijf je op vakantie als je als een vorst behandeld wilt worden? The Ritz Carlton. We zijn net vertrokken van ons verblijf in het Ritz Carlton Laguna Niguel in Dana Point, Californië en ik werd helemaal verliefd op het resort. Als ik het resort in één woord zou kunnen samenvatten, zou ik het zijn, adembenemend. Het prachtige ontwerp, de prachtige inrichting, de weelderige kamers, het onberispelijke uitzicht op de oceaan, alles is gewoon adembenemend.
Je weet dat je het Ritz Carlton binnen bent gegaan vanaf het moment dat je door de ingang van het resort stapt. Vanaf het moment dat ik voet aan wal zette in het resort, was er een onvergelijkbare, delicate en enigszins florale geur die ik nooit zal kunnen herhalen in mijn eigen huis waar ik simpelweg geen genoeg van kon krijgen. Ik bleef maar tegen mijn man zeggen, ik moet weten wat die geur is. Ik moet het in mijn huis hebben, nu ik weet dat het bestaat, hoe leef ik zonder het =)? De heerlijke geur van het resort is slechts het begin. De lachende en vriendelijke gezichten van het personeel verwelkomen u en verwelkomen u om elke hoek. Vaak vragen ze je of je geniet van je verblijf, van wat ik heb verzameld, lijkt het hun taak te zijn om ervoor te zorgen dat je verblijf een prachtige en onvergetelijke ervaring wordt. Alleen topservice wordt in dit resort gegeven.

Een van mijn favoriete dingen over het Ritz Carlton is hun aandacht voor detail. Overal. Tot aan de franse, gemalen zeep afgestempeld met het Ritz Carlton-logo en de ontspannende muziek die door de gangen zweeft en het zwembad omringt. En om het aantal van alle verse, levendig gekleurde rozen en orchideeën te tellen die langs de muren langs de wanden stonden, lijkt het onmogelijk tafels door het hele resort te zien. De meeste brandkranen zijn geschilderd in welke kleur? Ja, rood. Bij het Ritz, goud. Ik geloof dat hun ongelooflijk comfortabele bedden een van de belangrijkste aspecten zijn van hun aandacht voor detail. Waarschijnlijk het meest ontspannende bed waar ik ooit in heb geslapen (en ik dacht dat de mijne thuis was). Ik had de moeilijkste tijd om wakker te worden en mezelf naar dat bed te brengen, ik ben zo blij dat ik op vakantie ben en slapen in feite een must is.

Iedereen zal zich welkom voelen in het Ritz Carlton, zowel jong als oud. Nadat we waren aangekomen, verplaatste het personeel een grote schatkist vol met speelgoed waaruit onze kinderen konden kiezen, wat natuurlijk meteen een lach op hun gezicht toverde. Onze smetteloos schone kamers wachtten ons op chocoladekoekjes met chocoladekoekjes bestrooid met vlokken echt goud, samen met ijskoude flessen melk, een kom vers fruit en een warme verwelkoming. Ik bedoel echt, wat is meer verwelkomend dan melk en koekjes en een vriendelijke kaart? Als je vrienden wilt maken, maak je mensen cookies, en de Ritz moet dat weten. Ik hou echt van koekjes en nu houd ik echt van het Ritz Carlton.

Ik ben dol op de uitnodigende, warme en ambient sfeer die ik heb ervaren in dit resort, van de open haarden die de muren sieren, de zonsondergang die over de oceaan zweeft en zacht gloeit door de ramen van de toevluchtsporten van de resorts, naar de prachtige kroonluchters die aan de plafonds hangen. De spa en de fitnessruimte zijn verbluffend indrukwekkend. Een van 's werelds beste plekken om te sporten moet daar zijn. Alle fitnessapparatuur heeft gigantische ramen die uitkijken over de oceaan en het strand beneden. Dan is het natuurlijke licht dat door de grote ramen in de spa schijnt samen met de artistieke waterfonteinen de perfecte manier om zo'n rustige sfeer te creëren.

Om meer te leren over The Ritz Carlton Laguna Niguel, om de fotogalerij van de resorts te bekijken of voor kamers en tarieven, volg dan hun website. Je kunt ze ook volgen op Facebook. Ik zou het Ritz Carlton aan iedereen aanraden die op zoek is naar een fantastische vakantie!

Terwijl we op een dag waren, liet het personeel dit voor onze meisjes. Zo leuk!

Tijdens ons verblijf dineerden we in Raya, die is gelegen in het Ritz Carlton. Het was ongelooflijk heerlijk, en opnieuw was de service ongelooflijk. Het uitzicht vanaf onze tafel over de oceaan tot aan de zonsondergang was adembenemend. De chef-kok van dit restaurant is echt een artiest in de keuken. De smaken van elk gerecht en de manier waarop ze zo perfect samengevoegd, was anders dan alles wat ik ooit heb geproefd. Dit is wat mijn man en ik besteld hebben:

Berry Mocktails

~ Verfrissend, prachtig en smaakte net zo lekker als het eruit zag.

Butternut Squash Soup – knapperige Iberico Ham / chipotle crème / appelchips / shizo

~ Overheerlijk. Ik kon niet geloven hoe goed deze smaken samenkwamen. Hield van dit!

Kreeftentaco's – bloemtortilla / zwarte bonenpuree / chili de arbol salsa / avocado / koriander

~ Ik had zoveel over deze dingen gehoord, iedereen had gezegd dat je de kreeftentaco's moest kopen. Ja, probeer deze taco's!

Pan Seared Zee Sint-jakobsschelpen – geroosterde maïs / sushi rijst / nopalito / char siu varkensbuik / erwtjes / witte soja mojo

~ Dit was prachtig aangebraden en zacht, een opwindende en heerlijke combinatie van smaken.

Dry-Aged Natural NY – dungeness crab potato purée / gegrilde uien / chipotle hollandaise / truffel chimichurri

~ Ik kreeg te horen dat deze steak keuze lokaal rundvlees is en dat hij 28 dagen oud is geweest. Beste steak die ik ooit heb geproefd. Geschroeid om perfectie te voltooien en feilloos gegarneerd.

Dessertsampler
kaneel spice churro / kahlua pudding / toffee pudding cake / havermout koekje ijs / chocolade pinda caramel taart

~ Mijn tweede favoriete deel naast de biefstuk vanwege mijn liefde voor snoep. Ik kon ongeveer 100 meer van de chocolade pinda karameltaart op dezelfde zitten =). Al deze desserts waren geweldig, dus het was leuk om de sampler te proberen.

Ze hadden zelfs een menu voor de kinderen. We hielden het eenvoudig voor hen met Quesadilla's en frietjes. Dit zijn enkele van de leuke fruitbeten die ze voor hen naar voren brachten.

We bestelden dessert te worden gebracht naar onze kamer. Dromerig.(Negeer alsjeblieft het feit dat ik een flits heb gebruikt om deze foto's te maken, verschrikkelijk dat ik weet =)).

Tijdens ons verblijf in het Ritz Carlton moest ik stoppen bij de markt om te gapen naar deze desserts die mijn aandacht trekken. Ze waren allemaal zo prachtig dat het zo moeilijk was om te kiezen. Ik ging met de cheesecake. Het was smelten in mijn mond perfect.

Disclaimer: Het Ritz Carlton Laguna Niguel en de Raya hebben mijn familie gehost. Alle meningen in dit bericht zijn van mijzelf.

Vergeet niet om je te abonneren op de Mynutritionalpal.com-nieuwsbrief om nieuwe receptmeldingen te ontvangen in je inbox!

Volg Mynutritionalpal.com op Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter voor alle nieuwste updates, recepten en inhoud.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: