Ouderwetse Ultra Chewy Brownies met chocolade roomkaas Frosting - Mynutritionalpal.com

Ouderwetse Ultra taaie Brownies met het Berijpen van de Room van de Room van de Chocolade

We hebben allemaal onze favoriete brownie. Sommigen van ons vinden ze leuk, kleverig, sommigen van ons houden van taai. Sommigen houden van een modernere brownie die ultra rijk en bijna bitterzoet is, en sommigen van ons vinden ze zoet en mild – meer een brownie met melkchocolade. Welnu, liefhebbers van melkchocoladebrownie, deze post als voor jou (ik begrijp de halfzoete chocoladekirange nog steeds niet helemaal.) Ik hou niet van bitterzoet, ik hou van lief. Maar wie weet, misschien terwijl ik ouder word en mijn smaak verandert Ik zal het meer gaan begrijpen … of misschien zal ik altijd meer een liefhebbende dame met melkchocolade zijn =)!


Ik hou van verschillende brownies voor verschillende stemmingen en verlangens, maar het merendeel van de tijd houd ik van ze, niet te plakkerig en niet overdreven chocolaty. Ik denk dat ze bedekken met glazuur is een leuke uitspatting en een definitieve upgrade ook.
Ik zei al eerder dat ik regelmatig een plaatselijke bakker bezoek en ik krijg altijd hetzelfde: hun ongelooflijk kauwende brownie bedekt met roomkaasschuim. Na veel te veel wekelijkse (en soms tweewekelijkse) bezoeken daar, besloot ik uiteindelijk dat ik het thuis opnieuw moest maken. Na verschillende pogingen heb ik het eindelijk gedaan! Ik zou zeggen dat dit recept een exacte replica is van die brownie waar ik dol op ben. De eerste keer dat ik er een kocht en ervan proefde, herinner ik me dat ik dacht dat het zo anders was dan andere brownies, en dat zijn ze ook. Deze brownies gebruiken een veel mindere verhouding van boter tot meel (dan je gemiddelde brownie), ze hebben geen bakchocolade in gewoon oud cacaopoeder, ze gebruiken twee soorten suiker en bevatten een beetje melk. Dit zullen waarschijnlijk de leukste brownies zijn die je ooit zult eten! Het is net een grote, dikke, koekjeachtige textuur zoals brownie (je zou ze zelfs brownie-koekjesrepen kunnen noemen).
Ik besloot om deze ouderwetse brownies om een ​​paar redenen te noemen. Ten eerste, dit is wat ik me voorstel van mijn oma. Ten tweede heeft de bakkerij die deze heeft geïnspireerd een ouderwetse uitstraling. Ten slotte denk ik dat de meer moderne trend van de brownie pure chocolade is, superrijk en kleverig en deze zijn daar helemaal tegenovergesteld, meer klassiek en ouderwets.
Ik hoop dat je net zoveel van deze brownies houdt als ik!

Vergeet niet om je te abonneren op de Mynutritionalpal.com-nieuwsbrief om nieuwe receptmeldingen te ontvangen in je inbox!

Volg Mynutritionalpal.com op Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter voor alle nieuwste updates, recepten en inhoud.

Afdrukken

Ouderwetse Ultra taaie Brownies met het Berijpen van de Room van de Room van de Chocolade

Heb je dit recept gemaakt? Laat je mening achter.

Opbrengst: 12 brownies

ingrediënten

 • 1 1/4 kop bloem voor alle doeleinden
 • 1/2 kopje cacaopoeder *
 • 1/4 theelepel bakpoeder
 • 1/4 theelepel zout
 • 3/4 kop kristalsuiker
 • 3/4 kopverpakte lichtbruine suiker
 • 1/2 kop boter, gesmolten
 • 2 grote eieren
 • 1 theelepel vanille-extract
 • 3 el melk
 • 1 recept Chocolade roomkaas Frosting, recept volgt

Chocolade roomkaas Frosting

 • 5 oz roomkaas, verzacht
 • 3 eetlepels boter, verzacht
 • 1/2 theelepel vanille
 • 2 kopjes poedersuiker
 • 2 eetlepels cacaopoeder

Instructions

 1. Verwarm de oven voor op 350 graden. Klop in een mengkom meel, cacaopoeder, bakpoeder en zout opzij. In een aparte mengkom, met een houten lepel, meng je kristalsuiker, lichtbruine suiker en gesmolten boter tot je ze combineert. Roer de eieren en het vanille-extract erdoor en mix tot het gemengd is. Voeg in de helft van het bloemmengsel toe en meng tot net te combineren, voeg de melk toe en mix tot het is gemengd, voeg dan het resterende bloemmengsel toe en mix tot het een combinatie is (het beslag zal erg dik zijn). Giet het beslag in een beboterde 8×8 ovenschaal en spreid in een gelijkmatige laag. Bak in de voorverwarmde oven 40 – 45 minuten tot het midden bijna is uitgehard. Laat volledig afkoelen en dan ontdooien met roomkaas. Smeuig en snij in vierkanten (het glazuur is een must voor dit recept). Bewaren in een luchtdichte verpakking.

Chocolade roomkaas Frosting

 1. In een mengkom, gebruik een elektrische handmixer op gemiddelde snelheid, klop de roomkaas en de boter samen tot een gladde en luchtige massa, ongeveer 1 minuut. Voeg vanille en poedersuiker toe, zeef in cacaopoeder en meng tot een gladde en luchtige, ongeveer 1 minuut.
 2. Receptbron: Mynutritionalpal.com

Recept notities

* Recept bijgewerkt op 6/3/13 – verhoogde cacao van 1/3 kopje cacao tot 1/2 kopje cacao en meel licht gedaald (door toename van cacao).

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: