Outdoor Triple Burner Stove en Artisan Pizza Oven Giveaway ($ 600 Waarde) - Mynutritionalpal.com

Outdoor Triple Burner Stove en Artisan Pizza Oven Giveaway ($ 600 Waarde)

Vandaag ben ik zo opgewonden om een ​​Outdoor Triple Burner Stove en een Artisan Pizza Oven van OutdoorCooking.com weg te geven! Als je hebt gemerkt dat het niet vaak gebeurt dat ik weggeefacties op Mynutritionalpal.com neem, kies ik degene waarvan ik geloof dat het je tijd waard is om meer over te leren, en natuurlijk de kans te hebben om een ​​geweldig product te winnen. OutdoorCooking.com verkoopt producten van hoge kwaliteit, die ik zelf al enkele jaren in mijn bezit en in gebruik heb. Ik ben zeer tevreden met elke aankoop en ik weet dat het een bedrijf is dat ik kan vertrouwen.

Een recent product dat ik zelf heb mogen testen en testen, is dit geweldige Outdoor Triple Burner Stove en Artisan Pizza Oven. Mijn man en ik zijn er op zijn zachtst gezegd ongelooflijk van onder de indruk. Ik hou ervan hoe het resultaten oplevert die vergelijkbaar zijn met die van een houtgestookte pizzaoven. Met zijn ongelooflijk hoge kooktemperatuur biedt het iets dat ovens binnenshuis niet kunnen, waardoor je pizza een vergelijkbare korst heeft als bij een lokale pizzeria. De Four Cheese Pepperoni Pizza die ik in de Artisan Pizza Oven maakte, kwam vandaag uit met een perfect goudbruine korst, kleverige, elastische kaas en die heerlijke grillachtige smaak die gewoon niet kan worden nagebootst. Het is een product dat ik ten zeerste zou aanbevelen!

Wat betreft de brander zelf, ik heb al een aantal jaar een CAMP CHEF-brander, bakplaat en twee Nederlandse ovens in mijn bezit en het zijn producten waar ik niet over zou kunnen opscheppen. We nemen het elke keer als we gaan kamperen om onze favoriete ontbijtaardappelen, roereieren, spek en havermeelpannekoeken te maken. We vinden het leuk om eruit te komen, zelfs als we niet kamperen, alleen omdat we dol zijn op de manier waarop het voedsel kookt en de verbazingwekkende smaken die de voorgewassen grill- en hollandse ovens bieden.

Dat gezegd hebbende, ben ik zo opgewonden dat ik de fantastische hieronder genoemde producten (die ik bezit en waar ik van houd) mag weggeven! En maak je geen zorgen, zelfs als je uiteindelijk niet wint, kun je nog steeds de kortingscode gebruiken die Outdoor Cooking zo vriendelijk heeft aangeboden aan lezers van Mynutritionalpal.com! Voer gewoon inCLASSY20 bij het afrekenen om 20% korting op uw volledige bestelling van Camp Chef-producten te krijgen op outdoorcooking.com voor de maand februari! Met hun brede assortiment van producten, zul je zeker in staat zijn om dat perfecte cadeau voor die ene speciale persoon in je leven te vinden voor Valentijnsdag die eraan komt. Ik weet dat ik het leuk zou vinden als mijn man me iets gaf vanaf hun site voor Valentijnsdag!

Om deze geweldige prijs te winnen, scrollt u naar beneden en voert u hieronder in. Onthoud hoe vaker je meedoet, hoe meer kans je maakt om te winnen! Veel succes!!

De weggeefactie omvat de volgende drie items (waarde $ 600):

Pro 90 Deluxe Three Burner Stove (MSRP $ 342,00) Kenmerken:

 • Drie 30.000 BTU gegoten aluminium branders
 • Groot roestvrijstalen grillrooster (608 m²)
 • Driezijdige voorruit
 • De behuizing van de brander begrenst warme / koude plekken en geeft extra bescherming tegen de wind
 • Volledig instelbare knoppen voor warmte-bedieningselementen
 • Handige kookhoogte
 • Twee opvouwbare legborden
 • Luxe opvouwbare poten
 • Regulator en 3 ft slang inbegrepen
 • Matchless Ignition
 • Uit de doos klaar om in seconden te koken
 • Voorbereiding op noodsituaties aanbevolen

Italia Artisan Pizza Oven (MSRP $ 171,00) Kenmerken:

 • Geopende pizza-oven kookt als een traditionele houtgestookte steenoven
 • Door de volledig regelbare warmte kunnen verschillende pizza-stijlen worden bereid, waaronder ambachtelijke, voorgevulde en bevroren pizza's.
 • Keramische steen haalt het buitenste vocht van het deeg en bevordert een perfecte korst, waardoor de binnenkant vochtig en donzig blijft.
 • Pizza steen gemaakt van cordierite keramiek
 • Speciaal ontworpen warmtediffusieplaten
 • Ingebouwde temperatuurmeter
 • Inclusief Italia Pizza Oven kookgids met recepten
 • Geschikt voor alle kookketels van Camp Chef 16 "
 • Temperatuurbereik: temperaturen kunnen oplopen tot 700 ° F

Italia Pizza Kit (MSRP $ 105,00) Kenmerken:

 • Twee pizzaschillen
 • Infrarood kookthermometer
 • Pizzaspatel
 • Rocking Pizza Cutter

↓ VOER HIER IN ↓

Felicitaties aan Amanda Thompson! Ik weet dat ze deze prijs geweldig zal vinden! Mijn man en ik doen het allebei!

een Rafflecopter weggever

Hier zijn een paar recepten die je zou kunnen uitproberen in deze Artisan Pizza Oven (klik op onderstaande link voor recept):

Griekse pizza

Spinazie Artisjok Pizza

Kip Alfredo Pizza

Four Cheese Caprese Pizza

Gegrilde pizza (pizzasaus en korstrecept)

Vergeet niet om je te abonneren op de Mynutritionalpal.com-nieuwsbrief om nieuwe receptmeldingen te ontvangen in je inbox!

Volg Mynutritionalpal.com op Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter voor alle nieuwste updates, recepten en inhoud.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: