Oven gebakken spek gewikkelde kip aanbiedingen

Oven gebakken spek gewikkelde kip aanbiedingen

Deze in de oven gebakken bacon-verpakte kip-offertes zijn altijd een hit als voorgerechten of hoofdgerecht. Het spek houdt het vlees sappig en geeft extra smaak.

Mijn man heeft me net verteld dat hij een stel vrienden heeft uitgenodigd om komend weekend naar de Super Bowl te komen kijken. Ik weet zeker dat ze waarschijnlijk wat te eten brengen, maar ik wil een paar hapjes bereiden.

Ik heb wat kip-offertes opgehaald om een ​​nieuw recept voor de voorgerecht te bedenken. Oorspronkelijk was ik van plan om Buffalo-kippetenders te maken met mijn shake en bak-kiprecept voor de coating. Ik heb zelfs gedebatteerd over de pittige droge wrijf kippenvleugels.

Ik heb in de loop der jaren al veel recepten voor lage koolhydraten-appetizers bedacht. Ik was er uiteindelijk echter wel op voorbereid om een ​​nieuw recept uit te proberen dat ik dit jaar voor de grote game kan maken

Na te hebben nagedacht over hoe rommelige Buffalo-kip is, heb ik ervoor gekozen om in plaats daarvan deze ovengebakken bacon-wrapped chicken tenders te maken. En ik ben zo blij dat ik met dit recept ben gegaan. Ze zijn zo lekker!

Het is super eenvoudig om dit voorgerecht te maken. Ik gebruikte de schud- en bakmethode om elk stuk kip gemakkelijk te bedekken met de kruidenmix.

Je gooit alle kruiden en specerijen gewoon in een grote ritszak. Voeg vervolgens elk stuk kip toe en schud de zak om het gelijkmatig te bedekken.

Eenmaal bedekt met de smaakmakers, moet je een plakje spek rond elke tender wikkelen. Ik denk op dit punt, je zou ze in de koelkast kunnen zetten en de volgende dag bakken.

Om ervoor te zorgen dat het spekvet afdruppelde en het spek knapperig werd, kookte ik de met spek omwikkelde kipbakken op koelrekken. Het is de methode die ik gebruik bij het bakken van spek.

Soms kunnen ovengebakken kippenboutjes droog zijn. Maar daar hoef je je geen zorgen over te maken als je ze in spek verpakt!

Mijn familieleden die deze ovengebakken met bacon omwikkelde kipbakken hebben getest, dachten dat ze een beetje pittig waren. Ik zal de cayennepeper waarschijnlijk de volgende keer verzachten om anderen te behagen.

Ik heb moeite om te bepalen of iets te pittig is, omdat ik mijn eten op de echt hete kant lekker vind. Dus als ze zeiden dat het te veel van een schop was, zullen de meeste anderen dat waarschijnlijk ook denken.

In het recept noteer ik de hoeveelheid cayennepeper die ik heb gebruikt, maar houd er rekening mee dat het moet worden verlaagd voor degenen die het niet te pittig willen. Ik zou zeggen dat het gebruik van de helft van het bedrag de meeste zou moeten bevredigen.

Omdat ik een fan ben van echt pittig eten, serveerde ik mijn met spek omwikkelde kip met wat Sarayo-saus. Ik had een extra flesje bij een vorige Keto Krate-zending.

De tenders smaken heerlijk op zichzelf, maar ik voeg die extra kick graag toe. Je kunt ze gewoon serveren of met je favoriete dipsaus.

Ranch of blauwe kaas dressing zou ook geweldig zijn om te dippen. Wanneer ik deze als hapjes voor de Super Bowl serveer, zal ik elke tender in 3 of 4 hapklare stukjes snijden.

We serveerden deze als hoofdgerecht voor diner en lunch. Twee stukken bleken de perfecte maat te zijn.

Ik ben er dol op dat deze in de oven gebakken spek gewikkelde kip-tenders zo gemakkelijk te maken zijn. Mijn dochter die geen idee heeft als het gaat om koken, merkte zelfs op over het gemak van het recept.

De inspiratie voor dit kippenofferte recept kwam van een vergelijkbaar recept dat ik hier vond. Ik maakte het recept echter met mijn eigen kruidenmix en gebruikte een betere methode om het spek te maken.

Als je van kip en spek houdt, moet je dit eenvoudige en heerlijke recept proberen. Het wordt ongetwijfeld een van je favoriete recepten met weinig koolhydraten!

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: