Poppy Seed Chicken and Grape Pasta Salad - Mynutritionalpal.com

Papaverzaad Kip en Druivendeegensalade

Dit jaar heb ik helemaal over die pastasalades gezeten! Ik heb ze pas de laatste paar jaar volledig gewaardeerd, dus ik denk dat ik maar een inhaalslag maak. En nu denk ik aan leuke pastasaladesmaken die ik nog nooit heb geprobeerd, zoals deze perfect smakelijke maanzaadkip en salade met druivensalade! Ik zal altijd gaan voor een goede maanzaaddressing wanneer het een optie is, dus ik wist dat het goed zou worden toegevoegd aan een pastasalade, ik ben ook dol op dit recept van mijn papaverzaadkipsalade. Dus ik combineerde die twee ideeën samen en hier blijf je achter met een perfect zomerse super smakelijke pastasalade! Het is zo'n geweldig bijgerecht om al je zomerkoken te serveren. Ik diende dit met baby back ribs en mijn man kon niet gelukkiger zijn geweest!

Een van de belangrijkste hoogtepunten van deze pastasalade is de gesneden amandelen, dus laat ze niet liggen! Ze voegen precies de juiste crunch en smaak toe, en is het niet leuk om een ​​paar noten te hebben in een pastasalade ?? Voor dit recept heb ik Fisher Sliced ​​Amonds gebruikt. Ze zijn een vertrouwd merk voor mij. Ik vind het geweldig dat ze geen conserveringsmiddelen bevatten en ik ben ook dol op de hersluitbare verpakking die hen helpt vers te blijven! Mijn familie eet graag op hen en we voegen ze toe aan zoveel dingen. De favoriete manier van mijn man om ze te gebruiken, is door zijn eiwit-smoothies, ze mengen zich gemakkelijk en geven het een romige textuur en maken het meer vullend. En een van mijn favoriete manieren om ze te gebruiken, is in salades, zoals zo. Ik vind het heerlijk dat ze dun gesneden zijn, zodat je die perfecte dunne beet krijgt bij elk stuk voor meerdere crunches!

Als je over het algemeen geen grote fan bent van de zoetheid van papaverzaaddressing, kun je de suiker verminderen of weglaten in dit recept. Maar ik hield van de unieke zoetheid die het deze pastasalade gaf, plus het geeft het die traditionele smaak van papaverzaaddressing. Als je eenmaal de dressing hebt toegevoegd, lijkt het alsof er te veel is, maar dat is niet het geval, het heeft alleen tijd nodig om uit te rusten en de pasta een deel van de dressing te laten absorberen. Zorg er dus voor dat je hem minstens 30 minuten rust geeft. Je kunt dit zelfs een dag van tevoren maken en het is nog steeds heerlijk. Ook raad ik aan om hier crispy druiven te gebruiken, geen van die grove squishy's. Ja, ik ben die rare dame in de supermarkt die druiven knijpt om ervoor te zorgen dat ik een frisse, frisse partij krijg :). Ik weet dat ik te kieskeurig kan zijn over dingen, maar waarom zou ik geld betalen voor middelmatig eten?

Voeg deze salade van papaverzaadpasta toe aan je zomermenu! Ik vermoed dat het een hit zal zijn bij je volgende barbecue. Ik weet dat ik verliefd ben!

Vergeet niet om je te abonneren op de Mynutritionalpal.com-nieuwsbrief om nieuwe receptmeldingen te ontvangen in je inbox!

Volg Mynutritionalpal.com op Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter voor alle nieuwste updates, recepten en inhoud.

Afdrukken

Papaverzaad Kip en Druivendeegensalade

5 van 2 stemmen

Heb je dit recept gemaakt? Laat je mening achter.

Porties: 8

ingrediënten

 • 10 oz. vlinderdas pasta (ongeveer 4 kopjes)
 • 2 kopjes gekookt en gekoeld, blokjes kipfilet (ik gebruikte rotisserie)
 • 12 oz. rode druiven gehalveerd (ongeveer 2 kopjes)
 • 1 kopje in blokjes gesneden selderij
 • 3/4 kop Fisher gesneden amandelen
 • 1/2 kop gesneden groen uien groen gedeelte
 • 1/3 kopje gedroogde veenbessen (optioneel)

Dressing

 • 1/2 kop vetvrije eenvoudige Griekse yoghurt
 • Halfvolle volle mayonaise
 • 3 eetlepels witte wijnazijn of appelciderazijn
 • 3 el honing
 • 2 eetlepel kristalsuiker
 • 1 1/2 eetlepels maanzaad
 • 1/2 theelepel zout dan meer naar smaak

Instructions

 1. Kook pasta tot al dente in gezouten kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel af met koud water en laat volledig weglopen. Zet opzij en laat afkoelen.

  Voor de dressing:

  Meng in een mengkom Griekse yoghurt, mayonaise, azijn, honing, suiker, maanzaad en 1/2 zout.

  Voeg uitgelekte pasta toe aan een slakom. Voeg kip, druiven, selderij, amandelen, groene uien en veenbessen toe, giet er dan een dressing over en leg gelijkmatig aan. Breng op smaak met meer zout en gooi. Koel minimaal 30 minuten (en maximaal 1 dag) voordat u het opdient (dit geeft de deegtijd enige tijd om de dressing te absorberen en de tijd voor het smaken van de smaken). Koel Serveren.

  Receptbron: Mynutritionalpal.com

Dit is een gesponsorde conversatie die ik namens Fisher-noten heb geschreven. De meningen en tekst zijn allemaal van mij.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: