Pindakaas Low Carb Ice Cream Bars van chocolade

Pindakaas Low Carb Ice Cream Bars van chocolade

Wat is er beter dan suikervrije chocolade pindakaas ijsjes? Low carb chocolade ondergedompeld pindakaas ijs bars! Zo gemakkelijk om te maken!

Kun je geloven dat ik al vijf jaar food blogger ben en nooit een popsicle-mal bezat? Na het kwijlen over de ijsjes gemaakt door collega-bloggers, kocht ik TEN EINDE een paar mallen voor het maken van bevroren poptraktaties.

Dit recept voor chocolade gedoopte pindakaas ijs bars was perfect voor het testen van mijn nieuwe mallen. Als je geen mallen bezit, hoop ik dat ik je ervan overtuig dat je dit echt NODIG hebt.

Het is moeilijk om vooraf geproduceerde low carb-ijsrepen te kopen, dus deze zullen van pas komen. En als je er een paar vindt die geen kunstmatige ingrediënten bevatten, zijn ze vaak erg duur. U bespaart tijd en geld door suikervrije ijsjes en ijsrepen thuis te maken!

Ik ben begonnen met het maken van deze pindakaas-ijsrepen van chocolade door een laag koolhydraatarm pindakaasijsje op te zwepen. Aangezien het ijs in mallen wordt ingevroren in plaats van in een ijsmachine te worden gekarnd, is het belangrijk om het met zoveel mogelijk lucht op te zuigen.

Karnen voegt lucht toe aan het ijs terwijl het wordt ingevroren in een ijsmachine. Zodra het crèmemengsel is opgeklopt, wordt het in de mallen gegoten. Om meer controle te krijgen bij het vullen van de mallen, heb ik een Wilton Easy Pour Funnel gebruikt waar ik zoveel toepassingen voor heb gevonden.

De eerste popsicle-mal die ik heb gebruikt, is de Silikomart-minicocktail-set voor siliconen Easy Cream. Als je niet van minigrootte bars houdt, maken ze ook een grotere vorm.

Deze mallen geven je de klassieke ijs bar vorm, maar ik ze zijn duur in vergelijking met andere popsicle mallen. Deze mal komt met mini ijslollystokjes zodat je er geen hoeft te kopen en ze kunnen worden gewassen en hergebruikt.

Ik heb ook een Orange HopeFULL Siliconen Popsicle Cake Pop Mold-vriesvak geprobeerd om het overgebleven pindakaas-ijs te bevriezen. Deze mal maakt twee keer zoveel pops in een iets grotere maat dan de mini-mallen. De vorm is ook cilindrisch in plaats van de standaard platte ijsreep.

Voor mij moeten ijsjes worden ondergedompeld in chocolade. Ik denk niet dat ik ooit een ijsreep heb gegeten die geen chocoladecoating had. Ik gebruikte een eenvoudige mix van stevia-gezoete chocoladeschilfers gesmolten met kokosolie om de magische schelplaag te maken.

Je kunt elke vorm van low carb-chocolade gebruiken om de magische shell dip te maken. Als u geen suikervrije chocolade hebt, kunt u een mengsel van bakchocolade en zoetstof gebruiken. Je kunt mijn recept ook gebruiken voor zelfgemaakte chocoladeschilfers.

Je gaat wat magische schaal over hebben, omdat je een goede hoeveelheid chocolade nodig hebt om de repen erin te dopen. Dat is een van de voordelen van het gebruik van een mini popsicle-mal. De minigrootte is veel gemakkelijker te bedekken in chocolade dan een gewone ijsreep en je hebt niet zoveel gesmolten chocolade nodig om de juiste diepte te krijgen.

Ik heb liever dat de chocoladecoating dubbel dik is. Om de tweede laag beter te laten kleven, vond ik het het beste om de eerste laag enkele minuten te bevriezen en daarna te coaten met een tweede laag. De chocoladelagen worden sneller hard met een koude ondergrond.

Het bevroren ijs in de cilindrische vorm kwam niet zo eenvoudig uit als de vlakke vorm. Hoewel het een siliconenmal is, moest ik de buitenkant onder water laten lopen om het ijs uit de mal te halen. En ze lijken een vacuüm te vormen terwijl je ze eruit trekt.

De cilindrische exemplaren waren ook een beetje lastiger om in chocolade te dopen aangezien ik ze moest roteren terwijl ik de container met gesmolten chocolade kantelde. Als je ooit bevroren bananen hebt ondergedompeld in chocolade, lijkt het erg op elkaar.

Je vraagt ​​je misschien af ​​welke ijslollyvorm ik verkies. Het is absoluut de kleinere witte mal. Het is zo'n klassieke vorm en de vorm zelf is een veel beter ontwerp. Ik hou ervan hoe het plat ligt en de ijslollystok is perfect gecentreerd.

De mini-chocolade pindakaas ijs bars waren ook de ideale grootte voor mijn twee jaar oud. Hoewel ze duurder zijn, koop ik meer Silikomart Silicone Easy Cream Ice Cream Bar-mallen in de verschillende vormen en maten die ze aanbieden.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: