Pompoentaart Chia Pudding

Pompoentaart Chia Pudding

Geniet van de smaak van heerlijke pompoentaart zonder al het werk. Het duurt minder dan vijf minuten om een ​​glutenvrije koolhydraatarm te bereiden pompoentaart chia pudding!

Ik vind het vreselijk om je zo vroeg in het seizoen te overladen met pompoenrecepten. Ik bedoel, het is niet officieel een paar dagen herfst. 22 september 2015, om 16:44 uur EDT is wanneer het najaar daadwerkelijk begint als je precies wilt zijn en alles.

Ik ben een ingenieur op universitair en beroepsmatig niveau, dus ik ben op de hoogte van de technische details. Het weer hier in Connecticut is halverwege de jaren 80 geweest, dus het voelt nog steeds als zomer, maar de bladeren aan de bomen zijn begonnen van kleur te veranderen en vallen in de wind.

Ik koop meestal een paar pompoenen voor het versieren van rond het huis. Maar ik heb mijn gebruikelijke september-pompoenen nog niet gekocht, hoewel ik ze overal waar ik ga zie verkopen.

Er is een deel van mij dat de zorgeloze zomerdagen niet wil loslaten. Ik voel me zo, ook al zijn de oudere kinderen al een paar weken weg op school.

Hoewel ik nog niet helemaal klaar ben voor het koelere weer, ben ik helemaal bezig met de smaken van het eten van Fall. En pompoen is toevallig mijn favoriet.

Toen ik vorige week de cranberry-pompoenmuffins maakte, gebruikte het recept maar één kopje gepureerde pompoen. Een gemiddelde blik pompoenpuree bevat ongeveer 1 en 3/4 kopjes.

Ik moest een gebruik vinden voor de resterende pompoenpuree van het vorige recept. En zo ontstond dit chia pudding-recept met pompoentaart!

Nu had ik het muffinrecept kunnen veranderen om een ​​hele blik pompoenpuree te gebruiken en de extra muffins te bevriezen, net zoals ik deed met een recept voor kokosmeelmeel. Misschien was ik gewoon lui of mijn vriezer heeft al te veel bevroren koolhydraatarme restjes.

Nou ja, in ieder geval ben ik erg blij dat ik die overgebleven pompoenspuree had. Zonder dit had ik deze superlekkere low carb chia pudding niet gemaakt.

Het smaakt als een pompoentaart. En het beste is dat het minder dan vijf minuten duurt om voor te bereiden en er is geen bakproces!

Je gooit letterlijk alle ingrediënten in de kom en combineert. Dan moet je de mix in de koelkast laten zitten, waar de chiazaadjes hun magie zullen doen.

Nadat je een paar uur in de koelkast hebt gezeten, heb je een paar gezonde en heerlijke pompoentaart chia pudding! En het is een geweldige low carb-traktatie!

Deze pudding is een traktatie waar je tijdens je ontbijt van kunt genieten zonder je schuldig te voelen. Het maakt ook een geweldige snack of dessert.

Ik vind het leuk om een ​​beetje zelfgemaakte suikervrije slagroom bovenop toe te voegen. Je wilt dit belachelijk gemakkelijke recept in je achterzak hebben voor die keren dat je pompoenpuree over hebt. Of maak het als je hunkert naar pompoentaart en gewoon niet de tijd hebt om te bakken.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: