Spaghetti Squash Lasagna met vlees braadpan

Spaghetti Squash Lasagna met vlees braadpan

Het is iets meer werk om een ​​te maken spaghetti squash lasagne met vlees braadpan. Maar deze versie van het klassieke gerecht is koolhydraatarm en glutenvrij.

Tijdens mijn boodschappenreis naar Thanksgiving heb ik de spaghetti-pompoen opgehaald. Ik wist dat het perfect zou zijn om te gebruiken als een pasta-vervanging in een nieuw low carb-recept om te proberen na de vakantie.

Hoewel ik niet precies wist wat ik zou maken, dacht ik dat het iets met een Italiaanse rode saus zou zijn. Uiteindelijk heb ik deze stevige spaghetti squash lasagne gemaakt met vlees ovenschotel nadat de vakantie restjes weg waren.

Ik kook meestal spaghetti squash door het in tweeën te snijden en het in een pan te bakken met een beetje water tot het gaar is. De strengen die uit de gekookte pompoen komen, vormen een geweldige pastasubstituut.

Veel mensen koken het geheel omdat spaghetti squash vrij moeilijk te snijden is als ze rauw zijn. Je kunt ook een spaghettipompoen koken in de slowcooker van de crock-pot, de methode die ik het gemakkelijkst vond.

Een andere manier om spaghetti squash te bereiden, is in de snelkookpan. Ik heb een Instant-pot die ik heb gebruikt. Voor de snelste methode, probeer de magnetron. Je zet het in zijn geheel.

Als ik haast heb, gebruik ik de magnetronmethode om de pompoen te bereiden. Het is de snelste manier om de draden te pakken bij het maken van deze eenvoudige spaghetti-lasagna.

Voor een eenvoudig diner serveer ik graag spaghetti squash met vleessaus en parmezaanse kaas er bovenop. Deze keer dacht ik dat ik iets meer als lasagne zou proberen.

Het was iets meer werk, maar ik genoot ervan meer kaas in het gerecht te hebben. De spaghetti squash lasagne met vlees ovenschotel restjes waren ook geweldig voor eenvoudig na het werk diners deze week.

Om dit lekkere gerecht te maken, heb ik gewoon mijn favoriete lasagna-recept gebruikt. Maar in plaats van de gewone pasta noedels te gebruiken, gebruikte ik spaghetti squash om het een lage koolhydraten te maken.

Je familie zal deze spaghetti-squashlasagna met vleesschotel zeker waarderen. Het kan zelfs een nieuwe familiefavoriet worden. Voel je vrij om het te verwisselen met je eigen favoriete saus en kaasmengsel.

Vergeet niet om een ​​handdoek te gebruiken om het grootste deel van het water uit de gekookte spaghetti squash te persen. Anders kan uw braadpan vloeibaar worden.

Wist je dat spaghetti squash ook wel plantaardige spaghetti wordt genoemd? Ik heb zojuist dat feit op Spaghetti Squash-artikel op Wikipedia geleerd!

Wat is je favoriete gerecht om te maken met deze smakelijke winterpompoen?

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: