Sprankelende Raspberry Limeade Mocktail

Sprankelende Raspberry Limeade Mocktail

Disclaimer: deze winkel is gecompenseerd door Collective Bias, Inc. en zijn adverteerder. Alle meningen zijn de mijne alleen. #NewWayToSparkle #CollectiveBias

Maak elke dag speciaal met deze koolzuurhoudende framboos limeade mocktail met een laag gehalte aan koolhydraten. Het is een zoet fruitige drank met een laag caloriegehalte om u te helpen elk moment te laten schitteren.

Nu het weer eindelijk is opgewarmd, is het geweldig om thuis te komen van het werk en een ijskoud drankje te pakken om van het dek te genieten. Ik drink zelden alcohol, maar ik ben dol op fruitige cocktaildrankjes. Helaas zijn gewone die zijn geladen met suiker.

Omdat ik niet echt een drinker ben, is een mocktail meer mijn stijl. En dit is een drank die ik in de zomer met de kinderen kan delen.

Toen mijn oudere kinderen opgroeiden, liet ik ze alleen bij speciale gelegenheden frisdranken drinken. Ik heb ze voor frisdrank bewaard omdat het vol zit met suiker en de meeste light frisdranken kunstmatig worden gezoet. Mijn jongste kind heeft nog geen frisdrank gehad.

Als ik een frisdrankje heb, is het altijd suikervrij en natuurlijk gezoet. Onlangs, ben ik in gearomatiseerd bruisend water als een alternatief voor frisdrank geweest.

Het Dasani-mousserende water wordt geleverd in heerlijke fruitsmaken die van nature zijn gearomatiseerd zonder toevoeging van suiker of kunstmatige zoetstoffen. Ik heb deze week een paar dozen bij Target geplukt.

De gearomatiseerde glinsterende wateren waren slechts $ 3 voor een doos met 8 blikjes. En ik kreeg een extra 5% korting met een cartwheelaanbieding die geldig was tot 5/14/2016. Je kunt ze vinden bij de andere flessenwaterproducten.

Hoewel het gearomatiseerde glinsterende water op zich lekker is, kunnen ze worden gebruikt om elk moment extra speciaal te maken door fruit en een beetje zoetstof toe te voegen. Ik heb het Dasani Sparkling Raspberry Lemonade Water gebruikt om een ​​koolhydraatarme framboos limeade mocktail te maken!

Het is echt snel en gemakkelijk om dit fruitige koolhydraatarme drankje te bereiden. Ik heb gewoon een half kopje bevroren frambozen, een half kopje gemalen ijs, het sap van één limoen en een blikje Dasani mousserende frambozenlimonade in mijn blender gedumpt.

Het duurt minder dan een minuut om deze smakelijke low carb mousserende frambozen limeade mocktail te bereiden. En de blender doet het meeste werk. Je moet het sap uit de limes persen, maar ik heb een handpers die het snel doet.

Je zou hele ijsblokjes kunnen gebruiken, maar mijn blender snijdt ijs niet zo goed, dus ik gebruik graag de kleinere stukken ijs. Als je een blender van een hoger niveau hebt, moet je de ijsblokjes beter mengen.

Vergeet niet om je drankjes een beetje te verkleden met plakjes limoen en extra bessen! De toegevoegde stukjes fruit maken deze koolhydraatarme framboos limeade mocktail extra speciaal.

Zelfs met het verse fruit heeft deze heerlijke mocktaildrank minder dan 2 gram suiker. Dus het is een perfecte zoete traktatie om van te genieten op je low carb dieet. En de toegevoegde fizz lijkt echt de dorst te helpen stillen op een warme dag.

Deze koolhydraatarme framboos limeade mocktail is een leuk drankje om op te zwepen bij het samenkomen met vrienden. Het is ook een traktatie die kan worden gedeeld met de kinderen omdat er geen alcohol is. Het is een veel gezonder alternatief voor frisdrank.

Met de zomer net om de hoek pakte ik verschillende dozen Dasani mousserend water, dus ik zal ze bij de hand hebben. Ik heb een doos met elke smaak gekocht om deze te mixen. De frambozenlimonade en ananas zijn de nieuwste smaken. Het is ook verkrijgbaar in limoen, bessen en zwarte kersen. Ik houd deze gekoeld in onze reserve koelkast voor als vrienden en familie binnenkomen.

Als je geniet van drankjes die sprankelen, ga dan naar Dasani Sparkling Water om meer eenvoudige recepten te vinden!

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: