Sugar Free Eggnog voor de feestdagen - Low Carb

Sugar Free Eggnog voor de feestdagen – Low Carb

EEN suikervrije eierpunch recept dat een mix van stevia en erythritol als zoetstof gebruikt. Het is een low carb eggnog gemaakt met zware room en amandelmelk.

Dit jaar heb ik een nieuw low carb eggnog recept geprobeerd. Er is niets mis met het oude recept, maar het is erg zwaar met vet omdat het is gemaakt met alle zware room.

Mijn zoon houdt van het oude recept omdat het smaakt naar vloeibaar ijs. Ik heb Splenda altijd gebruikt als zoetstof voor mijn suikervrije eierpunch omdat het de drank een zeer intense zoetheid geeft.

Nou, als iemand die altijd graag iets anders probeert, wilde ik dingen aanpassen om het gezonder te maken. Deze keer gebruikte ik wat amandelmelk en veranderde de zoetstof in een mix van erythritol en stevia (Truvia werkt ook goed).

Deze vakantie-advocaat heeft ook minder eieren en ik heb er wat kaneel aan toegevoegd. Ik hield van de lichtere smaak en kaneelaroma. Mijn originele low carb-recept was veel te zwaar van vet.

Ik dacht dat deze gezondere, suikervrije eierpunch vrij goed smaakt, maar ik weet zeker dat de kinderen er de voorkeur aan geven om terug te gaan naar die met meer vet en zoetheid. Ik veronderstel dat we het kunnen bevatten door zware room verdund met water te gebruiken in plaats van de amandelmelk.

Als ik probeer een paar kilo af te vallen bij een lage koolhydraten, vind ik altijd dat het snijden van vet helpt. Het is logisch, want om vet te verbranden, wil je niet te veel eten.

Sommige mensen verwarmen de eieren niet en koken ze niet bij het maken van een advocaat. Maar ik geef er de voorkeur aan de eierdooiers een beetje te koken. Om de een of andere reden storen de rauwe eiwitten me niet zoveel als ze worden gegeseld.

In dit suikervrije eierpaardrecept worden de eieren gescheiden. De dooiers worden wat gekookt met de room, maar de eiwitten worden geklopt en in de vloeistof gevouwen nadat deze is afgekoeld. Het is een compromis.

Ik wil graag een flesje van deze zelfgemaakte low carb-advocaat in de koelkast bewaren tijdens de feestdagen. Ik vind het een leuke traktatie om na het werk me te binden tot het avondeten.

Er zijn ook enkele recepten die ik graag zou willen proberen, die eierpunch vragen. Een van de gemakkelijke recepten die ik graag maak is eierpunch chia pudding. Het is supereenvoudig als je een suikervrije eierpunch al hebt gemaakt.

Ik zou ook graag een cheesecake proberen te maken van Advocaat. Maar ik heb misschien geen voorbereide advocaat nodig om een ​​cheesecake te maken. Ik denk dat ik de aroma's gewoon kan toevoegen.

Als je je vakantiedranken leuk wilt maken, kun je een beetje rum inschenken. Ik voeg meestal geen alcohol toe omdat ik niet echt een drinker ben.

Ik zal later een partij van dat oude eierpunchrecept klaar maken voor de kinderen om tijdens hun schoolvakantie te genieten. Ik ga de Splenda echter vervangen door een natuurlijk koolhydraatarm zoetstof.

Ik gebruik geen kunstmatige zoetstoffen meer. Er is gewoon te veel controverse over hun veiligheid. En ik ben verhuisd naar een natuurlijk dieet.

Als je nog een fantastische feestmaaltijd wilt, ga ik een heel feestelijke cheesecake. Het is een gebakken cranberry swirl cheesecake die er geweldig uitziet op elke dessert tafel.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: