Sugar Free Hot Cocoa Mix en K-Cups - ChocZero ChocoNite

Sugar Free Hot Cocoa Mix en K-Cups – ChocZero ChocoNite

Choc Zero ChocoNite suikervrije warme cacaomix is koolhydraatarm en keto vriendelijk. Het is gezoet met een mix van monniksvruchten en plantaardige vezels.

Er is hier een beetje gek geweest in Zuid-New England. Sterker nog, ik moest sommige van mijn truien en lichte jassen uittrekken terwijl de temperaturen onder de zestig graden zaten!

Dit beetje afkoeling heeft me enthousiast gemaakt over Fall en alle feestdagen die daarbij horen. Hoewel ik droom om naar een warmer klimaat te verhuizen, zou ik echt de wisseling van seizoenen missen.

Vanwege de koelere temperaturen, verlangde ik naar een warme kop warme chocolademelk. Gelukkig had ik een pot ChocoNite suikervrije warme cacaomix in de voorraadkast. OPMERKING: dit product is niet meer verkrijgbaar en wordt vervangen door de licht gezoete cacao.

Deze heerlijke low carb-cacaomix is ​​gemaakt door hetzelfde bedrijf dat de heerlijke ChocZero-chocolaatjes maakt. Wat ik leuk vind aan dit merk is dat ze geen suikeralcoholen in hun producten gebruiken.

Ik gebruik ChocZero pure chocolade graag in mijn zelfgemaakte snoep. Het is perfect voor het maken van uw eigen low carb peanut butter cups.

Deze handige suikervrije warme cacaomengeling is ook ideaal voor koude dranken. Je kunt het toevoegen aan eiwitshakes en smoothies om een ​​zoete chocoladesmaak toe te voegen.

Ik kon geen echte aanwijzingen vinden voor het maken van de cacao. Ik neem echter aan dat het net als elke andere instant-cacao is. Je mengt gewoon in warm water of melk.

In plaats van al het water te gebruiken, gebruikte ik 6 ounce warm water en 2 ounce zware room. En ik dekte het af met wat zelfgemaakte gezoete slagroom.

De donkere chocoladesmaak heeft precies de juiste hoeveelheid zoetheid van mij. Ik vind het leuk dat het niet overdreven zoet is, zoals veel kunstmatig smakende suikervrije warme cacaomixen kunnen zijn.

Waar vindt u ChocoNite Sugar Free Hot Cocoa Mix

U vraagt ​​zich misschien af ​​waar u deze lekkere nieuwe low carb warme chocolademix kunt vinden. De mix is ​​beschikbaar op Amazon. Het wordt geleverd in drie smaken: donkere chocolade en witte chocolade.

De cacao zal binnenkort verkrijgbaar zijn in K-cups. Je wilt sommigen zeker eens proberen wanneer ze worden vrijgegeven. Hier zijn de smaken die zijn gepland voor populaire single-serving brouwcups: donkere chocolade, donkere kokosnoot, donkere kaneel, donkere pepermunt, melkchocolade, melk-hazelnoot, melkframboos, melk vanilleboon, witte chocolade en witte banaan.

De K-cup suikervrije warme cacaomengeling is perfect voor het bewaren op het werk voor een geruststellende kop warme chocolademelk wanneer de stemming toeslaat. Ik weet dat ik een variëteit aan mijn bureau op mijn werk zal houden zodra ze beschikbaar zijn. En chocolade is een van de voedingsmiddelen die de stemming verbeteren!

Met al deze heerlijke smaken, welke vind je het lekkerst? Ik mag alleen de pure chocolade proeven, maar de smaken melk en witte chocolade zijn de volgende die ik op mijn lijstje kan proberen.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: