Sugar Free White Chocolate Kokosnootschorssnoep

Sugar Free White Chocolate Kokosnootschorssnoep

Deze suikervrije witte kokosnootschors zal uw zoete tand tevredenstellen zonder uw dieet te verbreken. En het is een eenvoudig te maken low carb-behandeling.

Het basis recept van de low-carb witte chocolade werd ontwikkeld door Jennifer Eloff en gepost op het Low Carb Friends-forum. Ik kocht een paar Jennifer's low carb kookboeken kort nadat ze waren gepubliceerd. Maar ik merk dat veel van haar recepten te veel speciale ingrediënten bevatten en niet zo eenvoudig zijn als ik wil.

Ik geef de voorkeur aan mijn eigen vereenvoudigde versie van een low carb gezoete gecondenseerde melk. Het is een vrij eenvoudig recept en maakt gebruik van ingrediënten die ik meestal bij de hand heb.

Het witte chocoladerecept is slechts een partij van low carb gezoete gecondenseerde melk gemengd met gesmolten cacaoboter. Mijn favoriete witte chocolade is een reep van Lindt met kokosnoot erin.

De Lindt-bar heet "White Coconut" en ik was eraan verslaafd nadat een van mijn collega's mij er aan had voorgesteld. Ik voegde een aantal ongezoete kokosnoot toe aan het basisrecept van Jennifer om deze suikervrije kokosnootschors van witte chocolade te maken.

Deze low carb witte chocolade is erg zacht, dus het moet in de vriezer bewaard worden. Ik veronderstel dat het toevoegen van meer cacaoboter het kan verharden. Ik zal daar later mee experimenteren.

Het is geweldig om eindelijk een suikervrije kokosnootsuikergoed met witte chocolade te hebben dat mijn maag niet van streek zal maken. De meeste lage koolhydraatchocolade heeft suikeralcoholen die mijn ernstige spijsverteringspijn geven.

Op een dag, ik ben er zeker van dat meer bedrijven goodies gaan op de markt brengen die weinig koolhydraten bevatten. Tot die tijd zal ik mijn eigen traktaties en snacks blijven maken.

Update: ik heb een paar recepten met weinig koolhydraten-witte chocolade die geen bevriezing vereisen. Je kunt hier mijn basisrecept voor witte chocolade vinden en een recept met amandelschors op dit bericht.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: