Thames River Fishing Near Groton CT - Catch of the Day

Thames River Fishing Near Groton CT – Catch of the Day

Een eenvoudig gerecht gemaakt met de vangst van de dag. Mijn zoon bedacht deze om na enkele te delen met de bloglezers Thames River vissen.

Vissen is een leuke ontspannen manier om in de zomer tijd door te brengen. We hebben een grote vijver achter ons huis, een geweldige plek om grote mondbaarzen te vangen. Maar ik eet het liefst de zoutwatervis gevangen langs de kust.

Mijn zoon, Devon, bracht de laatste twee dagen van de zomer door met het vissen op Thames River met zijn grootvader voordat hij naar de middelbare school ging. Ze gingen naar buiten in een kleine boot en namen een paar porgies op die fantastisch smakende vis waren.

Devon heeft zelf vier vissen gefileerd en voor vandaag gegroeid voor hem en zijn vader tijdens de lunch terwijl ik aan het werk was. Ze hebben onderweg een aantal foto's gemaakt. Dus ik dacht dat ik hun recept op deze site zou delen.

Ik was behoorlijk onder de indruk omdat mijn zoon het bord verkleedde als een echte foodblogger. Wie weet, misschien is hij degene die de blog van me overneemt nadat ik met pensioen ben gegaan.

Mijn zoon lijkt veel meer te willen koken dan mijn dochter. En hij is dol op de zomer doorbrengen met het vissen op de Thames rivier met vrienden en familie.

Devon is ook groot in krabben. Hij doet het 's avonds laat met een vriend langs de Niantic River in East Lyme, CT.

Verse blauwe waterkrabben zijn geweldig eten. Het favoriete gerecht van Devon om te maken na een nacht krabben is Crab Imperial, een recept dat hij heeft gedeeld bij All Natural Ideas.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: