White Chocolate Keto Fat Bombs Recept

White Chocolate Keto Fat Bombs Recept

Heb je wat meer vet nodig voor je koolhydraatarm dieet met een laag carbogehalte? Probeer dit recept met witte chocolade, keto-vetbommen. Het is snel en gemakkelijk te maken met 3 ingrediënten.

Het doen van een vijfdaagse eivorm deed me vorige week beseffen hoeveel ik te veel heb gegeten omdat ik niet voldoende hoeveelheden vet kreeg om me vol te houden.

Ik was echt verbaasd dat ik de dag kon doorbrengen met eten als de helft van wat ik meestal per dag eet.

Mijn lunchzak was zo licht tijdens mijn Egg Fast-dagen omdat ik alleen hardgekookte eieren, wat eiersalade, een beetje boter en een kaassnack had. Dat was genoeg om me door een werkdag van negen uur heen te loodsen.

Hardgekookte eieren zijn een favoriete snack die ik vaak eet op het werk. Toen ik meer over het snelle ei en het keto-dieet leerde, besefte ik dat ik mijn eieren met toegevoegd vet zou moeten eten.

Vroeger at ik ze gewoon, denkend dat het vet en de eiwitten in het ei me zouden opvullen.

Na het experimenteren met vasten met eieren, weet ik dat ik mijn eier-snacks moet eten met gezond vet. Nu eet ik elk hardgekookt ei met een hoog vetgehalte, zoals een van deze recepten met witte keto vetbom.

Het geeft de perfecte verhouding van 1 ei tot 1 eetlepel gezond vet. Dat is de reden waarom ik siliconen cupcake bak cups gebruikte in plaats van kleinere snoepvormen voor deze vetbommen.

Ik was in staat om het gesmolten vet te verdelen, zodat elke vorm ongeveer 1 eetlepel vet had, wat de perfecte hoeveelheid is om met één ei te eten tijdens een Egg Fast. Dit maakt het super gemakkelijk om met elk ei de juiste hoeveelheid vet te krijgen.

Ik heb onlangs ontdekt hoeveel beter een koolhydraatarm dieet werkt wanneer grote hoeveelheden vet in het voedsel worden opgenomen.

Zoals de meeste mensen, ben ik opgegroeid met het idee dat meer vet slecht was, maar het tegenovergestelde is waar als je een koolhydraatarm dieet volgt.

 

Omdat koolhydraten niet gemakkelijk beschikbaar zijn voor het lichaam om als brandstof te gebruiken, moet het lichaam energie halen uit eiwitten of vetten.

Dit receptenpakket met witte chocolade-keto-vetbommen wordt een favoriete manier om vet te consumeren!

Vetzuren uit vet en lichaamsvet kunnen direct door cellen worden gebruikt als energiebron bij een koolhydraatarm dieet. Dieetvet produceert ook ketonen die een andere energiebron voor het lichaam zijn.

Bij een koolhydraatarm dieet zijn ketonen een belangrijke vervanging voor glucose.

Vermindering van koolhydraten zal de omzetting van lichaamsvet in ketonen activeren, zodat ze kunnen worden gebruikt als een bron van cellulaire energie. Een vetarm dieet met weinig koolhydraten is ook effectief gebleken bij de behandeling van kanker, omdat kankercellen goed zijn voor glucose, niet voor vetzuren of ketonen.

Ze zeggen dat een ketogeen dieet een geweldige manier is om kanker te voorkomen. Eén reden is omdat het gebrek aan glucose kankercellen uithongeren en ervoor zorgen dat ze niet groeien en zich verspreiden naar gezonde cellen.

En je kunt genieten van een heerlijke keto-vetbom op deze manier van eten.

Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom eiwit niet als de belangrijkste energiebron op een koolhydraatarm dieet moet worden gebruikt. Dit heeft mij enige tijd gekost om te herkennen.

Eiwit is eigenlijk de minst gewenste energiebron omdat de omzetting stress op het lichaam legt, vooral in de lever en de nieren. Te veel eiwitten in een korte tijd kunnen ook leiden tot ammoniakopbouw in het bloed.

Dus hoe gedijen sommige mensen en dieren in een dieet met veel vlees? Het traditionele vleesetende dieet bestaat uit vet vlees, niet magere, meestal met ongeveer 80% van de calorieën uit vet en de resterende 20% uit eiwitten.

Een dieet dat voornamelijk bestaat uit mager vlees, kan niet duurzaam zijn en leiden tot ziekte en waarschijnlijk de dood omdat het de minst gewenste energiebron gebruikt die veel stress op het lichaam legt. Als overtollige brandstof voor het lichaam wordt opgeslagen als vet, is het logisch dat vet de meest wenselijke bron van cellulaire energie is en geen eiwit.

Anders zou het lichaam overtollig eiwit opslaan en niet vet! Lees dit artikel voor meer informatie over waarom overtollig eiwit niet wenselijk is in een keto-dieet.

Het kostte me enige tijd en onderzoek om volledig te begrijpen waarom ik mijn vetinname op de low carb manier van eten moest verhogen.

Soms is het voor mij moeilijk om voldoende voedingsvet in mijn dieet te krijgen, omdat veel van mijn favoriete snacks niet erg veel vet bevatten.

Om meer vet in mijn dieet te krijgen, ben ik begonnen met het maken van vetbomrecepten die erg populair zijn voor mensen met een koolhydraatarm dieet.

Ik ben dol op eenvoudige recepten en dit recept met drie ingrediënten voor witte chocolade, vetrijke keto-lekkernijen kan niet eenvoudiger.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: