Zucchini Drop Biscuits with Cheese - Glutenvrij

Zucchini Drop Biscuits with Cheese – Glutenvrij

Weet je niet zeker wat je moet doen met je zomercourgette? Waarom geef je deze niet? low carb courgette drop koekjes met kaas een keer proberen? Ze zijn zo goed!

Dit was een heel goed jaar voor onze tuincourgette. Ik denk dat het droog weer kan zijn omdat de komkommers het niet zo goed doen.

Met de overvloed aan courgette word ik moe van de gebruikelijke gestoomde groenten, brood en taartschotels. Aangezien courgette een heel sappige cake maakt, dacht ik dat ik het eens zou proberen in sommige courgette drop koekjes.

De basis voor de koekjes is een deeg gemaakt met voornamelijk amandelmeel met een beetje kokosmeel. Ik ben zelf geen grote fan van amandelmeel dus ik vind het leuk om een ​​beetje kokosmeel erbij te mengen.

Voor de kaas gebruikte ik een mix van Parmezaanse kaas en Cheddar in de courgette drop koekjes. Je zou waarschijnlijk de kaas eruit kunnen laten en in plaats daarvan kruiden toevoegen. Ik hou echter gewoon van kaas en het geeft de koekjes een hele leuke smaak.

Ik heb de koekjes redelijk klein gemaakt. Elk werd gemaakt met een grote koekjeslepel die ongeveer een eetlepel of zo is. Met deze maat kreeg ik 16 kleine koekjes.

Deze koekjes maakten een prachtige toevoeging aan mijn ochtendeieren en worst. Ze zijn ook leuk om te snacken, met een diner of aan de zijkant van een salade.

Het duurt niet lang om deze kaascocktails met zucchini neer te kloppen. Alle ingrediënten worden gewoon samen geroerd om het deeg te vormen. Vervolgens worden ze ongeveer 15-20 minuten gebakken. Ongeveer 25 minuten totaal van start tot finish!

Ik genoot van een paar koekjes de volgende dag met een kopje thee in de ochtend. Ze waren geweldig recht vanuit de koelkast. Je zou ze kunnen opwarmen in de magnetron of broodroosteroven als je dat liever hebt.

Deze courgette drop koekjes zijn een beetje anders dan mijn recept met kaaskoekjes. Dat recept is gemaakt met alle kokosmeel en het is een beetje droger dan dit. De courgette biedt veel vocht voor deze koekjes.

Ik kan de volgende keer de kaas een beetje veranderen. Mozzarella en asiago zouden goed zijn in deze koekjes. Voel je vrij om de smaak te veranderen met je favoriete kaas.

Over het algemeen vond ik deze koekjes met zucchini drop een geweldige manier om wat te veel groenten uit de tuin te gebruiken. En ze zouden ook goed bevriezen.

Ik heb nog een middelzware courgette op het aanrecht en een paar meer die zowat klaarstaan ​​om in de tuin te plukken. De zomer is bijna voorbij, dus ik koop courgette op de markt als het najaar weer toeslaat.

Wat is je favoriete manier om in de zomer een opgekweekte courgette te gebruiken?

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: